Lördagens distriktstävling i Seinäjoki, Kaamoskisat, gick av stapeln i ett lite råkyligt vinterväder. Tävlingen gick i fri stil och kördes på konstsnö.

Sandra var först ut av kraftåkarna och visade vägen för klubbkompisarna, hon vann klassen D8. Dagens andra vinst stod Hannes för, han distanserade tvåan i H9 med hela 21,6 sekunder.

Ellinor och Johanna i D11 tog dagens första dubbelseger, Ellinor knappt före Johanna på den 1,5 km långa banan. Erika i D12 fortsatte ösa på och vann även hon. I H12 förde Anton och William R. en jämn kamp om fjärde platsen, som till slut slutade i Antons favör med en halv sekund!

Dagens andra dubbelseger tog 14-årsflickorna, där Felicia idag var 8,2 sekunder snabbare än Frida. För Kraft Skidors del avslutade Jeremias dagen med en fin fjärde plats i H14.