På lördagen var det dags för de individuella tävlingarna i årets ÖID-mästerskap, som hölls i ett snörikt Lappfors.

21 av Kraft skidors juniorer ställde sig på startlinjen i mästerskapen. Innan dagen var slut skulle de tillsammans skida ihop elva stycken medaljer! Det blev sex guld, två silver och tre brons. Därtill kom också tre stycken fjärdeplatser.

Flickorna i D10 inledde tävlingen och där kom också första guldet genom Erika. Johanna blev trea med endast en sekund till godo på klubbkompisen Ellinor. Jenny kom in på en fin nionde plats. Sammanlagt startade 20 flickor.

Den största klassen i hela tävlingen var H10, där sammanlagt 31 killar kom till start. Här var Lucas snabbast av alla och tog guld. Anton blev fyra, William åttonde, Viktor N. 14:e och Viktor K. var 22:a.

Dagens tredje guld kom i klassen H11 där Jeremias vann och Mattis blev sjätte. I D12 tog Johanna brons. Frida var fjärde och Felicia skidade i mål på en sjunde plats.

Nicole vann i D13. Tilda var sjua i D14 och i pojkklassen för fjortonåringarna kom Marius trea.

I D15 tog Linnea en seger och likaså Patrik i H15. Nathalie var tvåa i D16 och också Heidi kom på en andra plats i D18.

Stafett-DM körs först efter två veckor, den 7. februari 2015.

Resultaten från de individuella tävlingarna finns här.