Veckoslutet före julen var det flera av Kraft skidors juniorer som startade upp årets tävlingssäsong.

Lördagen den 19 december kunde man i Seinäjoki genomföra Kaamoskisat på en konstsnöslinga som mätte 1,5 km. I ett strålande soligt väder och på en något isig bana tog Ellinor en knapp seger före Johanna i klassen D10. I D14 var Frida femte i mål. Tävlingen gick i fri stil.

På söndagen bytte man tävlingsställe, då man i skidtunneln i Jämi ordnade tunnelskidningar i klassisk stil.

Hannes inledde sin nationella skidkarriär och vann klassen H8. Flickorna i 10-årsklassen fortsatte på samma fina sätt som på lördagen och tog igen en dubbelseger, Ellinor knappa fyra sekunder före Johanna. Jere följde upp med en tredje plats i H12 och i D14 gick Nicole i mål som trea och Frida som sexa.

Resultat Kaamoskisat och Tunnelihiihdot.