Snön har fallit tätare norröver och årets upplaga av Vöråspelen kunde avgöras på ”normalbana” och natursnö. Det tävlades i klassisk stil och med masstart. För Kraft skidors del fortsatte helgens positiva trend i skidspåret.

Det var igen de yngsta åkarna som satte ribban högt från början. I D10 blev det dubbelseger av Erika och Ellinor, med Johanna på en fjärde plats. I H10 följde Anton och William upp med en fjärde och en sjätte plats.

I D12 blev Frida tredje och i H12 placerade sig Jeremias som elfte och Mattis var 17:e. Nicole kom fyra i klassen D14.

Linnea höll ångan uppe i D16 och vann med 30 sekunder till godo på tvåan. Nathalie var nionde i samma klass. I H16 tog Patrik en seger och Heidi blev tvåa i D18, slagen med bara två sekunder.

Ett bra genrep för stundande ÖIDM som går av stapeln i Lappfors inkommande lördag.