Kraft Skidor samlas i höst till kick-off läger i Kauhajoki 21.9-22.9. Lägret är till för små som stora skidåkare, ingen åldersgräns. Vi välkomnar också med föräldrarna. Under lägret kör vi två träningspass på lördag och ett träningspass på söndag plus en avslutande aktivitet.
Tiden mellan träningarna fyller vi ut med mat, umgänge och diverse annat skoj. En fin och avkopplande helg med mycket uteliv och rörelseglädje.

Lägret är på Sotkaområdet i Kauhajoki där även övernattningsstugan finns. Närmare info med tidsschema och andra praktiska detaljer kommer närmare lägret.

Under lägerhelgen serveras mat enligt följande: Lördag – lunch, middag och kvällsmål Söndag – frukost och lunch
Anmälan senast söndag 8.9 till annmari.snickars@gmail.com. Vid anmälan uppge namn på lägerdeltagare och ev. följeslagare. Meddela även om man deltar en eller två dagar samt om man övernattar. De som övernattar förutsätter vi äter samtliga måltider, de som deltar en dag eller ej övernattar ska uppge vilka måltider man önskar äta under lägret. Informera oss också om eventuella matallergier.

Kostnad för barn är 20€ för två dagar och 10€ för en dag, följeslagare äter till matens självkostnadspris. Faktura kommer i efterskott.

Plats: Sotkan Erähovi, Erähovintie 60, 61800 Kauhajoki

Info & anmälan: Mia Snickars 044 323 8882 / annmari.snickars@gmail.com