På lördagen genomfördes Solf Parklopp i ett vintrigt Solf. Termometern stod på -1°C och snön var aningen fuktig. Parkloppet gick i fri stil och speciellt de yngre klasserna hade samlat ett stort antal deltagare.

Flickorna i D8 inledde tävlingen, de körde en slinga på 1 km. Här var Alva nionde och Nova tolfte. Den största klassen för dagen var D10 där hela 35 flickor ställde sig på startlinjen! Här tog Matilda S. dagens första pallplats då hon var trea och Lea var sjätte. I motsvarande pojkklass var Johan åttonde, tätt följd av Isak på nionde plats.

Flest kraftåkare i en och samma klass hittar vi i D12. Ellinor gick en sekundstrid om pallplaceringarna där hon slutligen slutade tvåa. Johanna var fjärde, Mathilda W. sjätte och Isabella tolfte. I H12 var Alvin 15:e.

I D14 gjorde Julia ett bra lopp och slutade femma. I H14 blev det dubbelseger för Kraft Skidor då Lukas vann före Mattis, Viktor K. var åttonde. I D16 var det den här gången Frida som knep andra platsen före Felicia på tredje.

Resultat Solf Parklopp

 

På lördagen skidades det också i Kauhajoki. I resultatlistorna från Sotkanhiihdot hittar vi tre kraftåkare. Sandra var andra i D8, Ines tog tredjeplatsen i D11 och Anton var fjärde i H14.

Resultat Sotkanhiihdot