Redan förra helgen (3.-4.12.) stakade Felicia, Viktor K. och Linnea igång tävlingssäsongen.  Felicia och Viktor i en fristilstävling i Lempäälä, där Felicia vann i D14 och Viktor var femte i H12.

Linnea tävlade i vinterspelen i Ruka. I lördagens klassiska lopp över 5 km, i klassen D18, var hon andra i mål. Söndagens lopp gick i fri stil och skulle vara 10 km. Efter målgång fick de finländska åkarna veta att man kvällen innan ändrat sträckan till 5 km, något som de utländska åkarna fått ta del av. Linneas sluttid blev således varvtiden vid 5 km och den räckte till femte plats.

Igår (10.12.) var det så dags för en distriktstävling i Nykarleby. Tävlingen gick i klassisk stil. I D10 och H10 skidade man 2 km och där var Isabella tolfte och Johan femte. Julia i D14 var på samma sträcka tionde och Nicole i D16 var andra i det 4 km långa loppet.

Idag söndag, tävlades det i fint vinterväder i Lehtimäki. Hannes öppnade tävlingen för kraftåkarnas del och var femte i mål i H10. I D12 och H12 tog Johanna och Viktor K. varsin sjunde plats och William R. var tionde. I D14 skejtade Frida till sig en femte plats och Felicia var sjua. I H14 var Jere sjätte.

 

Resultat Lempäälä

Resultat Ruka

Resultat Nykarleby

Resultat Lehtimäki