Det var ett tufft men lärorikt FM- veckoslut för min del i Rovaniemi. Efter några sjukdomsveckor i början av februari gjorde jag ett tappert försök att hitta toppformen fram till dessa tävlingar, men tyvärr nådde jag inte ända fram denna gång.
På lördagen stod 5 km klassiskt på programmet i kanske en av de tuffaste banorna jag någonsin tävlat på. Vi lyckades med vallningen och jag genomförde ett godkänt lopp. Det räckte denna gång till en 8:e plats.
På söndagen var sträckan 15 km skate med masstart. Det blev ett halvdant lopp som räckte till en 12:e plats.
Jag kämpade på båda dagarna men när den rätta formen inte finns där är det svårt att vara med och tampas om de riktiga topplaceringarna. Jag får ta med mig de små positiva besked som jag ändå fick och sikta framåt mot nya mål.
/Linnea
Nathalie deltog också i helgens tävlingar. I lördagens lopp var hon 31:a och på söndagen 27:e.