Fyllda av gott självförtroende efter gårdagens fina DM-resultat fortsatte föreningens juniorer idag sitt tävlande. En del i Vöråspelen i Vörå och andra i Ähtäri i Carilainen Sport hiihdot.

I ett vintrigt Vörå med fina spår och -3˚C gick spelen i klassisk stil och med masstart. I klasserna H/D18-35 fick man prova på den nya FM-banan, som ska användas i ungdomarnas FM 6.-7.2.2016.

För andra dagen i rad kom Sandra i mål på en tredje plats i D8. I D10 tycker Johanna och Ellinor att ombyte förnöjer, så idag var det Johanna som kämpade sig till en seger strax före Ellinor på andra plats.

Mattis i H12 höll samma goda fart idag fastän stilen var en annan och han fick stå överst på pallen, medan Anton var åttonde och Viktor K. nionde. Erika skidade sig till en andra plats i D12.

I D14 var det spännande ända in på mållinjen då Felicia de sista tjugo metrarna kämpade sig till en tredje plats. Frida hade innan dess kommit i mål som tvåa.

Linnea kom i mål som ohotad etta i D16, medan Alexander i H16 var andra. På den kommande FM-banan gick det bra för Nathalie och hon var trea i mål.

 

I Ähtäri tävlade man för dagen i fri stil. Här deltog Ina i D14 och kom på en femte plats. William G. i H14 kom i mål som sjätte man och Patrik tog hem segern i H16 med god marginal.